Welkom bij Werk zoeken doe je zo

Succes

Welkom op onze site www.WerkZoekenDoeJeZo.nl !  Fijn dat je hem hebt kunnen vinden. Wij zijn gestart met deze site om mensen te helpen de arbeidsmarkt te visualiseren en kansen op een nieuwe baan te vergroten.

Ondanks de economische crisis en hoge werkloosheid, vinden er ook dagelijks mensen wel weer een baan. Wij hopen met positieve tips en verhalen er aan bij te dragen dat jij ook weer meer energie en inspiratie krijgt om in deze ondoorzichtige arbeidsmarkt jouw kansen op een baan te vergroten.

In de afgelopen 5 jaren hebben wij vele mensen een spiegel voor gehouden over hun manier van solliciteren. Veelal kwamen wij erachter dat iedereen echt zijn best deed, maar niet de tools had om effectief te solliciteren. Met www.WerkZoekenDoeJeZo.nl proberen wij in de behoefte om effectief te solliciteren te voorzien.

Heb je tips, suggesties, aanbevelingen, inspiratie voor andere mensen, gebruik dan de volgende blog om elkaar te helpen dichter bij een nieuwe baan te komen!

Tips voor netwerken

Netwerken doen we allemaal. Ervaring leert dat wanneer we met ons zelf als persoon moeten gaan netwerken, dit vreemd en lastig voelt. Welke tips hebben wij voor elkaar?

Omgaan met uitzendbureaus

Uitzendbureaus zijn belangrijke partijen op de arbeidsmarkt tussen vraag en aanbod van personeel. Maar hoe bereik je het beste resultaat? 
 

Klik hier voor de Powerpoint

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere