Welkom bij Werk zoeken doe je zo

Werk zoeken doe je zo wil mensen helpen om de arbeidsmarkt te visualiseren en mensen bewust te maken waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen en hierop in te spelen of te wel dichterbij iemands droombaan te komen.

  • De Arbeidsmarkt is te vergelijken met een ijsberg

    30% van alle banen zijn zichtbaar. Dit zijn vacatures die geplaatst worden in kranten, vacaturebanken en via uitzend- en detacheringsbureaus. Voor werkzoekenden is dit een makkelijke manier om inzicht te krijgen in de banen die beschikbaar zijn en hierop te kunnen reageren.
  • 70% van de banen die er zijn, zijn niet zichtbaar

    Dat zijn banen die gaan vooral via het netwerk van mensen of de bekendheid bij uitzend- en detacheringsbureaus. Voor werkgevers is dit een goedkope manier om aan goed personeel te komen.
  • 1
  • 2

Nieuws

Team

Arjan Bakema Kornelis Snoeijing
Heb je tips, tops, suggesties, inspiraties, succesverhalen voor lezers van
onze site, mail ons dan info@werkzoekendoejezo.nl

 

Welkom op onze site www.WerkZoekenDoeJeZo.nl !  Fijn dat je hem hebt kunnen vinden. Wij zijn gestart met deze site om mensen te helpen de arbeidsmarkt te visualiseren en kansen op een nieuwe baan te vergroten.

Ondanks de economische crisis en hoge werkloosheid, vinden er ook dagelijks mensen wel weer een baan. Wij hopen met positieve tips en verhalen er aan bij te dragen dat jij ook weer meer energie en inspiratie krijgt om in deze ondoorzichtige arbeidsmarkt jouw kansen op een baan te vergroten.

In de afgelopen 5 jaren hebben wij vele mensen een spiegel voor gehouden over hun manier van solliciteren. Veelal kwamen wij erachter dat iedereen echt zijn best deed, maar niet de tools had om effectief te solliciteren. Met www.WerkZoekenDoeJeZo.nl proberen wij in de behoefte om effectief te solliciteren te voorzien.

Heb je tips, suggesties, aanbevelingen, inspiratie voor andere mensen, gebruik dan de volgende blog om elkaar te helpen dichter bij een nieuwe baan te komen!

Share

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0

Personen in deze conversatie

Reacties (1)

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere