Welkom bij Werk zoeken doe je zo

Werk zoeken doe je zo wil mensen helpen om de arbeidsmarkt te visualiseren en mensen bewust te maken waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen en hierop in te spelen of te wel dichterbij iemands droombaan te komen.

  • De Arbeidsmarkt is te vergelijken met een ijsberg

    30% van alle banen zijn zichtbaar. Dit zijn vacatures die geplaatst worden in kranten, vacaturebanken en via uitzend- en detacheringsbureaus. Voor werkzoekenden is dit een makkelijke manier om inzicht te krijgen in de banen die beschikbaar zijn en hierop te kunnen reageren.
  • 70% van de banen die er zijn, zijn niet zichtbaar

    Dat zijn banen die gaan vooral via het netwerk van mensen of de bekendheid bij uitzend- en detacheringsbureaus. Voor werkgevers is dit een goedkope manier om aan goed personeel te komen.
  • 1
  • 2

Nieuws

Team

Arjan Bakema Kornelis Snoeijing
Heb je tips, tops, suggesties, inspiraties, succesverhalen voor lezers van
onze site, mail ons dan info@werkzoekendoejezo.nl

 

Hartelijk welkom op de website www.werkzoekendoejezo.nl. Niet de eerste site op internet die over werk zoeken gaat. Maar een site waarmee wij hopen de arbeidsmarkt voor mensen te visualiseren en hiermee effectiever en met meer plezier werk vinden. Veel mensen blijven te veel op het internet zoeken en solliciteren naar banen, terwijl 70% van de banen via netwerken gaat. Daarnaast is het belangrijk om in een baan te geloven en willen wij ook graag succesverhalen delen via deze site. Hierbij willen wij ook gebruik maken van jou! Deel succesverhalen, tips, andere goede internetsites om er met elkaar voor te zorgen dat werk zoeken een stuk leuker wordt. Ook werkgevers willen wij met deze site helpen. Door onze site hopen wij dat mensen effectiever gaan solliciteren en vooral gaan netwerken om vraag en aanbod beter bij elkaar te brengen en te voorkomen dat werkgevers veel onnodig administratief werk aan sollicitaties hebben.

 

Veel plezier met het lezen van www.werkzoekendoejezo.nl en schroom niet om suggesties, tips, leuke artikelen en alles wat het vinden van een baan leuker maakt, naar ons toe te mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Succes met het vinden van jouw volgende baan!

Kornelis Snoeijing

Arjan Bakema 

Share

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0

Personen in deze conversatie

Reacties (2)

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere